Postovane kolege,

na osnovu izjednacavanja relevatnih ispita sa fakulteta Dzon Nezbit univerziteta sa silabusom ECDL sertifikata u maju 2017. godine, svim sadasnjim i bivsim studentima Dzon Nezbit univerziteta omoguceno je da osim ECDL Start i Core Sertifikata dobiju i druge, naprednije ECDL sertifikate.

Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za kompjuterske nauke na osnovu polozenih relevatnih ispita na osnovnim studijama mogu da dobiju ECDL Profile i ECDL Advanced sertifikate na osnovu sledecih kriterijuma:

Svi sadasnji i bivsi student Fakulteta za kompjuterske nauke koji su polozili predmet Napredne racunarske aplikacije mogu da dobiju ECDL Advanced sertifikate i to:

  • ECDL Advanced obrada teksta
  • ECDL Advanced baze podataka
  • ECDL Advanced tabelarne kalkulacije
  • ECDL Advanced prezentacije
  • ECDL Advanced Expert (obuhvata sva cetiri prethodno navedena sertifikata).

Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za kompjuterske nauke  koji su polozili predmet Racunarska grafika (Uvod u racunarsku grafiku) mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat obrada slike.

Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za kompjuterske nauke  koji su polozili predmet Elektronsko poslovanje mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat obrada Internet sajta.

Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za kompjuterske nauke  koji su polozili predmet Uvod u racunarske sisteme ili predmet Mrezno racunarstvo mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat IT bezbednost.

Vise o ECDL Advanced i ECDL Profile sertifikatima pogledajte na: http://ecdl.rs/diplome/index.htm

Studenti koji vec imaju ECDL Start ili ECDL Core sertifikat, kako bi se nadogradili na Profile sertifikat placaju samo nadogradnju (ne ceo sertifikat).

ECDL Advanced sertifikat je sertifikat koji je nezavisan od Start i Core sertifikata i zbog toga student placa punu cenu izdavanja sertifikata.

Svi studenti koji su zainteresovani za neki od navedenih sertifikata treba da postave upit na email adresu ecdl@naisbitt.edu.rs . Nakon upita, dobice odgovor u najkracem roku da li imaju uslov za izdavanje trazenog sertifikata i koja je cena izdavanja (nadogradnje).

Srdacan pozdrav.

ECDL Testing Centar Dzon Nezbit univerziteta

© COPYRIGHT | UNIVERZITET MEGATREND

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: