Upis 2018/19.

Konkurs za upis 2018/19.

Osnovne akademske studije

Master akademske studije

Doktorske akademske studije

Nastavak studija na FKN

Informator

Za buduće studente

Izbor studija spada u važne životne odluke. Zato želimo da Vam ukažemo na neke od razloga zbog kojih biste trebalo da izaberete Fakultet za kompjuterske nauke:

  • Znamo da su kompjuterske nauke izvor inovacija, naučnih otkrića i širokog društvenog uticaja. Mi spremamo studente za poslove budućnosti.
  • Znamo da kompjuterske nauke prevazilaze programiranje i baze podataka. Naši studijski programi kombinuju fundamentalna znanja sa naprednim primenama, poput veštačke inteligencije, naprednih korisničkih interfejsa, mašinskog učenja i informacione sigurnosti .
  • Znamo da je studiranje mnogo više od boravka u učionici i laboratoriji. Na Fakultetu negujemo stimulativnu akademsku atmosferu. Naši profesori su stručni i posvećeni, a nastava se izvodi u modernom ambijentu.
  • Znamo da studiranje predstavlja važni profesionalni korak u Vašem životu. Naši studijski programi su usklađeni sa preporukama međunarodnih stručnih organizacija, i akreditovani od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Republike Srbije.